Aj dnes sme sa zamerali na varenie jedla vhodného aj do jedální či školských jedální.
Dnes budeme používať mäso aj zeleninu, ktorú sme použili na urobenie dobrého vývaru s haluškami.
{SCOpenGraph image=http://www.dobre-napady.sk/images/clanky/varime-so-sefkucharom/ryova_servitka12.jpg}
Pripravíme si suroviny
400 g uvarenej koreňovej zeleniny, 400 g uvareného hovädzieho mäsa, 2 strúčiky cesnaku, 1 veľkú cibuľu, 200 g masla, hrsť posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie
Začíname pracovať
Na troche masla opražíme do sklovita cibuľu a cesnak. Mäso so zeleninou pomelieme. Spolu s maslom a opečenou cibuľou zmiešame do ucelenej hmoty. Osolíme a okoreníme.
Naporcujeme do ryžových "papierov" a zabalíme - zvinieme do rolky. Pripravíme si rolky do pekáča. Postupne opečieme na grilovacej panvici zo všetkých strán.
Podávame
Podávame s varenými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou.